Werkwijze

Een afspraak met een van onze adviseurs is snel gemaakt. De afspraak vindt bij voorkeur plaats bij u thuis, een voor u vertrouwde omgeving. U hoeft dus niet weg, wij komen bij u. Op uw werk of ergens anders kan natuurlijk ook. Altijd op het tijdstip dat het beste bij uw dagindeling en planning past.

Duidelijk totaaladvies op basis van uw wensen

Tijdens de afspraak stellen we ons eerst aan u voor en geven aan wat onze werkwijze is en hoe wij daarvoor worden beloond, zodat u weet waar u aan toe bent en niemand voor verrassingen komt te staan. Vervolgens maken we een degelijke inventarisatie van uw financiële huishouding. Op basis daarvan stellen we samen met u uw wensen en behoeften vast en hoeveel risico u bereid bent te nemen om uw doelen te realiseren. Al deze gegevens leggen we vast in een klantprofiel, zodat zowel u als wij ook later weten wat er besproken is.

Op basis van uw gegevens bespreken we of u al voldoende heeft geregeld om uw doelen te realiseren. Zo ja, dan bepalen we met u of dit verbeterd kan worden. Zo nee, dan overleggen we hoe dat wel het geval kan zijn. Wij weten welke producten bij uw wensen en mogelijkheden horen. Wij geven een begrijpelijk en duidelijk financieel advies afgestemd op uw persoonlijke omstandigheden en wensen. In dit advies wordt breder gekeken dan één product van één maatschappij. Uiteindelijk bepaalt u of u met dit advies iets wilt doen. Wij maken dat dan graag voor u in orde.

Vergelijken

Er is veel aanbod in de financiële dienstverlening. Internet biedt volop de mogelijkheid om te vergelijken op prijs, voorwaarden en producten. VerVier wil u graag ondersteunen bij het maken van de voor u meest optimale vergelijking. Maak gerust gebruik van de vele vergelijkingsites. Kijk wel uit! Een product met de laagste premie wil niet altijd zeggen dat het ook het beste past in uw totaalsituatie! Wij zijn er juist om een voor u optimale totaal oplossing te maken.

Toekomstbestendig verbeteren

VerVier kijkt verder dan het hier en nu. Situaties en leefomstandigheden veranderen nu eenmaal. Periodiek gaan we daarom samen met u na of uw financiële voorzieningen nog steeds optimaal zijn. Zo niet, dan is het tijd om bij te sturen. Zo realiseren we voor u uiteindelijk de beste situatie. Voor nu én later.

Uw zaken ook goed geregeld? Maak nu een afspraak met een van de VerVier adviseurs.