Vergelijken

Er is veel aanbod in de financiële dienstverlening. Internet biedt volop de mogelijkheid om te vergelijken op prijs, voorwaarden en producten. VerVier wil u graag ondersteunen bij het maken van de voor u meest optimale vergelijking. Maak gerust gebruik van de vele vergelijkingsites. Kijk wel uit! Een product met de laagste premie wil niet altijd zeggen dat het ook het beste past in uw totaalsituatie! Wij zijn er juist om een voor u optimale totaal oplossing te maken.

VerVier heeft goede afspraken met verschillende maatschappijen. Zo kunnen we vaak mooie kortingen bieden die anderen niet kunnen bieden. Of kunnen we besparen alleen al door goed voor u te vergelijken.

Zo heeft VerVier bijvoorbeeld met Allianz een hele mooie afspraak gemaakt die een flinke korting kan geven op uw particuliere schadeverzekeringen. Denk aan de auto-, huis-, inboedel-, rechtsbijstand- en reisverzekering. Deze korting kan wel oplopen tot honderden euro’s per jaar. Netto! U bent dan een stuk voordeliger verzekerd dan u nu bent.

En de voorwaarden zijn daarbij ook nog eens erg goed. Denk bijvoorbeeld aan drie jaar nieuwwaarde in plaats van vaak maar één. Wat wil je ook. Allianz is een van de grootste verzekeraars in de wereld.

Een mooie combinatie van een erg lage premie én hele goede voorwaarden!

Nieuwsgierig of u elk jaar flink kunt besparen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier, en we rekenen het graag voor u uit!