Arbeidsongeschiktheid

Ziek worden of een ongeluk krijgen: u moet er niet aan denken. Wat betekent dit voor u, uw gezin en uw inkomen? In dergelijke situaties is het prettig om de daling van uw inkomen op te kunnen vangen.
Een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) biedt u optimale bescherming tegen inkomensverlies. Dit is mogelijk tegen aantrekkelijke en stabiele premies. 

 

Maak nu een afspraak!

Wilt u ook verzekerd zijn van een goed inkomen bij arbeidsongeschiktheid? Maak nu een afspraak met een VerVier adviseur. U kunt uw vraag ook mailen naar verzekeringen@vervier.nl of bel geheel vrijblijvend uw AOV-specialist:

Algemeen: 085 – 89 00 781
René Gruts: 06 – 43 560 195
Olav van Eeken: 06 – 83 539 120
Remco Bakker: 06 – 55 178 046

Heeft u al een AOV en wilt u kijken of dit goedkoper kan?

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar efficiëntie en kosten besparen, vooral bij grote uitgaven zoals je arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV). De AOV-premie hangt af van veel factoren, wat het lastig maakt de voordeligste te vinden, met verschillen die tot in de duizenden euro’s lopen.

Daarom bieden wij flexibele, kostenbesparende AOV-oplossingen voor ondernemers zoals jij. Onze belofte? Altijd 1-jarige contracten voor maximale flexibiliteit. Daarnaast hebben ze kortingen bij diverse verzekeraars die voor de volledige looptijd van je contract gelden. Dit kan zomaar tussen de 8-10k per persoon over de looptijd besparen.

Klik op de onderstaande knop en stuur eenvoudig een scan of foto van je huidige AOV-polis op. Wij gaan aan de slag om te bepalen of je de meest voordelige AOV hebt.

Deze service is helemaal gratis en zonder verplichtingen.

Neem anders al gerust HIER een kijkje, bereken in een paar minuten uw AOV premie bij ASR, en verzeker uzelf online.